Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

SPECIAL HAIR CARE

Heb je last van droog, beschadigd haar of roos? Wil jij je krullen levendiger maken en meer volume in je haar? Of wil je juist dat je haar wat stijler wordt?

Neem dan contact met ons op voor gratis consult.

Instant Smooth Treatment incl. modelföhnen

Speciaal om pluis te bestrijden en sterke krul te reguleren door gebruik te maken van hoogwaardige natuur grondstoffen onder andere proteïnes en natuurlijke olie.

Onze producten bevatten de volgende natuurlijke elementen:

- Argan Olie: momenteel de allerbeste natuurlijke olie voor onhandelbaar haar, herstelt elasticiteit, geeft een hoge bescherming en glans aan het haar.

- Orgideën Proteïnes: sterk voedend en hydraterend voor geweldige verzorging.

- Vegan Kerazyme: mix van phyto keratines en mineralen enzymen beïnvloeden de sterkte van het haar, verbeteren de flexibiliteit en biedt actieve bescherming tegen hitte van stijltangen tot 230 graden.

- Biopolymer TC: natuurlijk polymer met Monoi Oil (Tiaré bloemen gedrenkt in kokosnoot olie) is voedend, conditionerend, beschermend, geeft glans en zachtheid aan het haar.

- Trimethylglycine: een moleculair deel van de haarstructuur die de hydratatie, conditioning en glans verhoogt, versterkt de haarfiber en geeft een grote boost aan elasticiteit van het haar voor betere doorkambaarheid.   

65,00

Color Extend Treatment

Speciaal om fijne haren extra volume te geven en is zowel voor gekleurd haar als voor natuur haar. De toegevoegde zonnebloem extracten zorgen voor een langer kleurbehoud van geverfd haar.

Onze producten bevatten de volgende natuurlijke elementen:

- Zeealgen extracten: voor hydratatie en verzorging.

- Ceramides: zorgt voor extra vocht en sterker haar.

- Zoete amandel olie: bevatten vitamine E en B, zorgt voor meer glans.

- Zonnebloem extract: een uitstekend natuurlijk UV filter voor langer kleurbehoud.

- Rijstproteïnes: rijk aan vetzuren en vitamine E voor hoge bescherming.

55,00

Immediate Repair Treatment

Speciaal om chemisch of natuurlijk beschadigd haar optimaal te herstellen door gebruik te maken van uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen.

Onze producten bevatten de volgende natuurlijke elementen:

- Phyto Keramix: een unieke samenstelling van gehydrolizeerde proteïnes van tarwe, koren en soja, die een gewapende structuur van keratines in het haar zetten. Deze geven de hoogste bescherming en dragen bij tot een sterke herstel van gespleten punten.

- Graan proteïne: een versterkende en conditionerende werking ter bescherming van hoofdhuid en haar en bied zachtheid met een sterke anti oxiderende werking.

- Olijfolie: een sterke anti oxidant en hersteller, geeft sterkte en souplesse. Geeft het haar een dikker gevoel, makkelijk doorkambaar en reinigt de hoofdhuid met een gezonder effect.

- Oligo elements: zorgt voor een hoge vochtgraad in het haar en krijgt het hierdoor een glanzend effect.

- Vitamine E: panthenol helpt agressieve chemische vervuiling en UV stralen te bestrijden.

- Ceramides: zijn proteïnes die de natuurlijke werking van bovenstaande producten versterkt. De vochtgraad, haarstructuur, resistentie van het haar en voor een makkelijke doorkambaarheid.

65,00

Perfect Curl Treatment

COMING SOON!

45,00

Energy Response Treatment

COMING SOON!

27,50

Dandruff Defense Treatment

COMING SOON!

47,50

0